Χαλκιδική: Ζευγάρι ηλικιωμένων καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από υπεύθυνο beach bar

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε παραλία στην Χαλκιδική, έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το ηλικιωμένο ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, στο MEGA, δέχθηκε επίθεση από υπεύθυνους beach bar στην παραλία Κασταμονίτη της Χαλκιδικής, οι οποίοι τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν και ξεκίνησε να βρίζει», είπε αρχικά στο MEGA η 70χρονη.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος και έβαζε την ομπρέλα. «Θα σας πνίξω», «θα σας πετάξω», πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω «κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;». Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», συμπλήρωσε.

Η κοπέλα ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν μάλιστα τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί